Információk a pályázati támogatásról

Kedvezményezett neve:Machine-Forgetting Kft.
Projekt címe:Hustle
Szerződött támogatás összege:56.000.000 Ft
Támogatás mértéke:80%
Projekt befejezési dátuma:2019.09.30.
Projekt azonosító száma:GINOP-2.1.5-15-2017-VV-0004


Projekt leírás:

Napjainkban a Frontend fejlesztők számára komoly kihívást jelent, hogy az általuk használt technológia, valamint a kapcsolódó szoftver környezetek folyamatosan változnak, fejlődnek. A konkrét feladatmegoldáson túl ismerniük kell a build és deploy folyamatokat, az üzemeltetési környezetet és ezekhez alkalmazkodva kell elkészíteni a terméket a fejlesztés időszakában. Sok fejlesztő számára egy új termék elkezdésekor komoly gondot okoz a megfelelő technológia kiválasztása és a fejlesztési frontend keret felállítása.

A projekt célja egy olyan szoftver termék elkészítése, amelynek segítségével a fejlesztők grafikus felhasználói interfészt használva, egy varázsló lépésein végig haladva állíthatják össze egyszerűen a fejlesztői környezetüket. A folyamat során lehetőségük van meghatározni a használni kívánt frontend technnológiát, az esetleges backend kapcsolatot, valamint a build és deploy folyamat lépéseit is. Ezután megfelelő generátorok futása során létrejön számukra a kívánt projekt környezet.

Célunk, hogy a projekt végére rendelkezésre álljon egy olyan funkcionálisan működő prototípus, amely alkalmas a termék validálására.